Školení se společností Whirlpool ve studiu Divoká vařečka

Školení se společností Whirlpool ve studiu Divoká vařečka zpět

Těšili jsme se, moc jsme se těšili!
Školení a informace o spotřebičích Whirlpool nás samozřejmě zajímali, ale místo, kde se mělo konat, to byl prostě pro pažitku milý bonus. O studiu Michala Bartáka jsme samozřejmě již hodně slyšeli, jen jsme nevěděli, s kým osobně se tam setkáme. Je tam spousta dobrých kuchařů, kteří se beze sporu svou kuchařskou minulostí (i současností), zapsali do pomyslné knihy, gastro "profíků" a šéfkuchařů, kteří mají na České scéně své čestné místo.

Nu tedy, kde bych začala? Jak vypadá takové školení? Klidně se trošku rozepíši.
Přijíždím do Brna, autem plným našich děvčat z Vestavných spotřebičů s.r.o. a hledám parkovací místo v ulici Pekárenská. Nacházíme zvonek a hlásíme dřívější příjezd. Vcházíme do studia v suterénu a jsme mile překvapeny designem prostorů, kterým dominují "obyčejné"cihly. Slovo obyčejné berte samozřejmě s rezervou, protože to je moc krásný prostor, jednoduše vybaven.

Přivítáme se s představiteli společnosti Whirlpool a kuchaři, které již od dveří poznávám. Michal Barták a Radim Procházka v plné zbroji. Pažitka už větří a hnedle navazuje kontakt. Samozřejmě nesmíme zapomenout na novinky značky Whirlpool, katalogy, aktuální nabídky spotřebičů a nastávající novinky nebo inovace spotřebičů, které vám v novém roce rádi nabídneme. 

Mezitím se v kuchyni rýsuje předkrm, který mě nenechá chvilku na pokoji. Sleduji "vtíravě" kuchaře v koutku oka a snažím se odhadnout, co nám o pauze přistane na stůl. Domácí pečivo ze semolinové mouky nebudu ani komentovat, dva krajíce do mě zajely, až jsem se styděla a tvářila se, že jsem měla POUZE jeden. 

Kuchař dokončí svou prezentaci na talíři a přichází nás seznámit s presovanou terinkou ze zauzeného kolene v doprovodu kyselých jablek a křenové smetany. No co vám budu povídat?! Vynikající!
Pánové měli připravené "nášupy", kdyby to někomu náhodou nestačilo, ale těm, kteří zhltli 3 krajíce chleba, to stačit muselo - smích! Jinak byl by hřích si opravdu nepřidat.....

Školeníčko, školení....spotřebiče, funkce, dotazy, novinky, návrhy a příjemná diskuze s našimi školiteli.

Aaaaaa pažitka zase pomalu sonduje, co se děje v kuchyni, kde mám možnost sledovat prvního českého kuchaře - majitele kuchařského studia nebo jeho kolegu, který je též věhlasný a známý.

Pupkatým kuchařům s brouskem u pásku už odzvonilo????

Tuším, ale pořád si nejsem jista, jestli se chystá mé nejoblíbenější jídlo ze všech. Hovězí líčka....pořád doufám, doufám a přeji si, aby to byly právě ONY.
Přichází chvilka pravdy. Hovězí líčka na červeném víně s čerstvým řapíkatým celerem v doprovodu dýňového a bramborového pyré. Jako bonus byla slečna pečená neloupaná čerstvá mrkvička.

Moje nejoblíbenější jídlo křičíííím....a jeden z kuchařů odpovídá s vtipem: Jáááá to věděěěěl, proto to dělááám!!!! Všichni se nahlas smějeme a pouštíme se do jídla. Rychle fotíme, abychom si nevzpomněli moc pozdě, víte jak to je.
Dojídám talíř po kolegyni, která je menšího "vzrůstu", takže když mi Michal nabídnul další porci, musím z důvodů "cti" BOHUŽEL odmítnout a přenechat jiným.

No a jsme u školeníčka, školení....zapisujeme si, co je třeba do katalogů produktů a značíme si, co jsme případně nevěděli. Ale naše "VESTAVKY" ví skoro vše, my totiž bereme svou práci vážně a myslíme to s Vámi vážně - mrk! 

A je to tu! Minikurz vaření na závěr, kdy si uvaříme svůj vlastní dezert v milém, vtipném doprovodu našich kuchařů. Samozřejmě na spotřebičích značky Whirlpool. Na řadě jsou: tvarohové knedlíčky obalené v perníku se švestkovým přelivem a SLUŠNOU dávkou portského vína či slivovicí.

Co vám budu zase povídat, uvařili jsme si to dobře. Samozřejmě neopomínejme taktovku našich kuchařů.

Na závěr bych poděkovala společnosti Whirlpool za velmi povedený informační a společenský "týmbilding" v doprovodu Pavla Trky, Petra Svědiroha a Petry Ježkové . Těšíme se na spolupráci v novém roce 2015!

Děkuji též kuchařům Michalu Bartákovi a Radimovi Procházkovi za to, že nezklamali a potvrdili, že Divoké vařečce patří naše upřímné doporučení. Přidáme tedy s potěšením profil studia do sekce "Náš Tip".


Autor článku: Monika Růžičková

Fotogalerie
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI