Batátovo-hrušková polévka s bílým misem a kokosovým mlékem zpět

Ingredience:
větší batáty2 kshruška2 kszeleninový vývar1 l
bílé miso1 lžičkakokosové mléko dle potřeby
větší batáty 2 ks, hruška 2 ks, zeleninový vývar 1 l, bílé miso 1 lžička, kokosové mléko dle potřeby

Příprava

Batáty nejsou v naší kuchyni až tak obvyklé, ale chutnají výborně. Zkuste tuto polévku, která je zajímavá, nejen svou chutí, ale také složením. Tato polévka je vhodná pro ABKM.

Batáty oloupeme a nakrájíme, zalijeme vývarem a necháme společně povařit. Hrušky rozkrájíme na kousky a opečeme na troše kokosového oleje. Jakmile jsou batáty uvařené, přidáme hrušky. Vše společně promixujeme, přidáme miso a chvilku povaříme.
Polévku zdobíme kokosovým mlékem.

2015-12-21 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI