Falešná dršťková polévka z kuřecích žaludků zpět

Ingredience:
kuřecí žaludky400 ghlíva ústřičná hrstčervená paprika dle potřeby
drcený kmín špetkačesnek3 stroužkymajoránka špetka
pepř špetkaprotlak1 lžícecibule2 ks
sůl dle chutivývar dle potřeby
kuřecí žaludky 400 g, hlíva ústřičná hrst, červená paprika dle potřeby, drcený kmín špetka, česnek 3 stroužky, majoránka špetka, pepř špetka, protlak 1 lžíce, cibule 2 ks, sůl dle chuti, vývar dle potřeby

Příprava

Kdo nepohrdne kuřecími žaludky, jistě ocení tento jednoduchý recept, který chutná opravdu dobře. A nepovažuji jej, za recept ala Láďa Hruška, ale chutnou rychlovku ke křupavému čerstvému pečivu.

Nejprve si orestujeme nakrájenou cibulku do zlatohnědé barvy. Poté přidáme předem uvařené a očištěné žaludky, pokrájené na nudličky a na tenko pokrájenou houbu. Orestujeme a zasypeme červenou paprikou, kmínem a asi půl minutky mícháme. Ihned zalijeme vývarem a vaříme asi 10 minut. Pak přidáme česnek a zahustíme jíškou z másla a mouky. Nakonec přidáme majoránku a dochutíme. Krátce povaříme a můžeme servírovat.

2015-08-24 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI