Francouzská cibulačka zpět

Ingredinece:
máslo25 gramůolivový olej1 lžícesůl špetka
pepř špetkatvrdý sýr dle chutitoustový chléb dle potřeby
petrželová nať hrstkacibule1/2 kg
máslo 25 gramů, olivový olej 1 lžíce, sůl špetka, pepř špetka, tvrdý sýr dle chuti, toustový chléb dle potřeby, petrželová nať hrstka, cibule 1/2 kg

Příprava

Cibulačka po francouzsku....

Máslo a olej rozehřejeme v hrnci, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka a restujeme, dokud nezačne zlátnout. Pak zalijeme asi 1,5 litrem vroucí vody. Osolíme, opepříme a krátce povaříme. Na konec přidáme nakrájenou petrželovou nať. Toustový chléb rozpůlíme na trojúhelníky a dáme do trouby zapéct. Do talíře nalijeme porci polévky, do ní položíme dva trojúhelníky zapečených toustů a posypeme strouhaným sýrem. Dobrou chuť.

2013-06-20 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostzima
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI