Hovězí vývar zpět

Ingredience:
hovězí maso300 gstřední mrkev2 ksstřední petržel1 ks
celer1/4 bulvycibule1 ksčesnek1 stroužek
nasekaná petrželová nať dle chutilibeček dle chutihrášek hrst
květák kousek
hovězí maso 300 g, střední mrkev 2 ks, střední petržel 1 ks, celer 1/4 bulvy, cibule 1 ks, česnek 1 stroužek, nasekaná petrželová nať dle chuti, libeček dle chuti, hrášek hrst, květák kousek

Příprava

Silný hovězí vývar se pořádnou dávkou zeleniny je to pravé na oběd pro mého malého maroda.

Do tlakového hrnce nalijeme studenou vodu, vložíme omyté maso, cibuli a necháme vařit cca 45-60 minut (kližku necháváme déle), poté odklopíme, maso vyjmeme, nakrájíme, vrátíme zase zpět, přidáme zeleninu a necháme mírně probublávat dalších 30 minut. Před koncem varu přidáme zavářku, kterou máme rádi.

2016-01-13 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy90 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI