Kapustová polévka s řapíkatým celerem, mrkví, petrželí a batátem zpět

Ingredience:
České Ghíčko dle potřebyřapíkatý celer107 gpetržel20 g
růžičková kapusta10 kuličekbatáty150 gmrkev2 ks
sůl dle chutivoda1,5 l
České Ghíčko dle potřeby, řapíkatý celer 107 g, petržel 20 g, růžičková kapusta 10 kuliček, batáty 150 g, mrkev 2 ks, sůl dle chuti, voda 1,5 l

Příprava

Kapustovou polévku už jsme neměli dlouho, a jelikož ráda kombinuji různé druhy zeleniny, tak dnes vyhrála tato kombinace chutí.

Na ghí si orestujeme pokrájenou zeleninu, zalijeme vodou, osolíme a přibližně po 10 minutách přidáme růžičkovou kapustu. Vaříme do změknutí zeleniny a následně rozmixujeme, můžeme zjemnit rýžovou smetanou.

2016-05-02 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI