Kuřecí vývar se zeleninou, kurkumou a vaječnými noky zpět

Ingredience:
kuřecí skelet a droby z kuřete1 ksvoda dle potřebykurkuma1,5 lžičky
sůl dle chutipepř dle chutilibeček dle chuti
petrželka dle chutimrkev1 kspetržel1 ks
celer1/2 ks
Noky:
vejce2 kshrubá mouka dle potřebysůl špetka
kuřecí skelet a droby z kuřete 1 ks, voda dle potřeby, kurkuma 1,5 lžičky, sůl dle chuti, pepř dle chuti, libeček dle chuti, petrželka dle chuti, mrkev 1 ks, petržel 1 ks, celer 1/2 ks, vejce 2 ks, hrubá mouka dle potřeby, sůl špetka

Příprava

Masový vývar vždy přijde k chuti, jak na oběd, nebo k večeři. Je zdravý a pěkně vás zahřeje.

Skelet s droby omyjeme a dáme vařit s očištěnou kořenovou zeleninou, libečkem, petrželkou a kurkumou. Když jsou maso i droby měkké, obereme maso a pokrájíme jej i se zeleninou na malé kousky a vrátíme zpět do vývaru. Zavaříme nočky z vajec a mouky a ještě krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přidáme ho polévky ještě čerstvou petrželku a můžeme podávat.

2017-03-20 Polévky

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI