Ohnivý korejský hrnec zpět

Ingredience:
vývar1 lhovězí maso300 gbílá cibule150 g
vejce2 kshladká mouka100 golej50 g
jarní cibulka200 gmrkev100 gkrevety100 g
sůl špetkapepř špetkakoriandr špetka
vývar 1 l, hovězí maso 300 g, bílá cibule 150 g, vejce 2 ks, hladká mouka 100 g, olej 50 g, jarní cibulka 200 g, mrkev 100 g, krevety 100 g, sůl špetka, pepř špetka, koriandr špetka

Příprava

Polévka na korejský způsob....

Hovězí maso (krk, žebro)dáme vařit společně s kořenovou zeleninou. Dochutíme solí, pepřem. Jarní cibulku na zvláštní pánvičce orestujeme s krevetami, koriandrem. Takto připravené ingredience přidáme do hotového vývaru. Vejce rozklepneme a uděláme omeletu, kterou nakrájíme na tenké proužky a vložíme do polévky. Nic se nedá zkazit kvalitní chilli papričkou, ale to už je na Vás.

2014-01-08 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
polévky
Druh přípravyrestování
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI