Rajčatová polévka s parmazánem zpět

Ingredience:
olivový olej dle potřebycibule dle chutirajčata2 plechovky
sůl dle chutipepř dle chutičesnek dle chuti
vývar dle potřebybazalka dle chutiparmazán na posypání dle chuti
krutonky dle chuti
olivový olej dle potřeby, cibule dle chuti, rajčata 2 plechovky, sůl dle chuti, pepř dle chuti, česnek dle chuti, vývar dle potřeby, bazalka dle chuti, parmazán na posypání dle chuti, krutonky dle chuti

Příprava

Rajskou polévku jsem ve školní jídelně přímo nesnášela, ale doma si ji dělám jinak a můžeme se po ní utlouct.

Na oleji zpěníme cibuli a přidáme rajčata z plechovek, osolíme, opepříme, přidáme vývar, prolisovaný česnek a bazalku. Povaříme a rozmixujeme. Podáváme s krutonky a parmazánem.

2020-01-17 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI