Avokádová pomazánka s brynzou a mozzarellou zpět

Ingredience:
zralé avokádo1 ksbrynza120 gmozzarella80 g
jarní cibulka1 ksčesnek1 stroužekhustý ovčí jogurt3 lžíce
pepř špetka
zralé avokádo 1 ks, brynza 120 g, mozzarella 80 g, jarní cibulka 1 ks, česnek 1 stroužek, hustý ovčí jogurt 3 lžíce, pepř špetka

Příprava

Pomazánky jsou u nás častou a oblíbenou večeří. Ta dnešní byla taková rychlá improvizace z lednicových zbytků. A měla úspěch!

Avokádo oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme rozdrobenou brynzu, nastrouhanou mozzarellu, nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek. Přidáme špetku pepře a ovčí jogurt do požadované konzistence. Dáme vychladit do lednice.

2016-06-01 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI