Brynzová pomazánka zpět

Ingredience:
brynza200 gmáslo100 gstřední žlutá cibule1 ks
mletá sladká paprika1 lžícesůl dle chuti
brynza 200 g, máslo 100 g, střední žlutá cibule 1 ks, mletá sladká paprika 1 lžíce, sůl dle chuti

Příprava

Tuhle pomazánku miluju. Můžu ji jíst k snídani, svačině i večeři a pořád mi bude chutnat. 

Nejlepší je, když Zdenda přinese od kolegyně z práce velkou kouli brynzy a já pak můžu udělat halušky, tuhle pomazánku nebo si samotnou brynzu namazat jen tak na chleba.

Do mísy vložte brynzu a máslo a oboje nechte dojít do pokojové teploty - změknout, aby se máslo s brynzou při míchání dobře spojilo. 

Povolené máslo s brynzou společně promíchejte, přidejte najemno pokrájenou cibuli, papriku a lehce osolte. Vše dobře promíchejte. 

Nejlepší je na čerstvém chlebu, posypaná jarní cibulkou.

2018-10-23 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI