Brynzová pomazánka zpět

Ingredience:
brynza200 gmáslo100 gstřední žlutá cibule1 ks
mletá sladká paprika1 lžícesůl dle chuti
brynza 200 g, máslo 100 g, střední žlutá cibule 1 ks, mletá sladká paprika 1 lžíce, sůl dle chuti

Příprava

Tuhle pomazánku miluju. Můžu ji jíst k snídani, svačině i večeři a pořád mi bude chutnat. 

Nejlepší je, když Zdenda přinese od kolegyně z práce velkou kouli brynzy a já pak můžu udělat halušky, tuhle pomazánku nebo si samotnou brynzu namazat jen tak na chleba.

Do mísy vložte brynzu a máslo a oboje nechte dojít do pokojové teploty - změknout, aby se máslo s brynzou při míchání dobře spojilo. 

Povolené máslo s brynzou společně promíchejte, přidejte najemno pokrájenou cibuli, papriku a lehce osolte. Vše dobře promíchejte. 

Nejlepší je na čerstvém chlebu, posypaná jarní cibulkou.

2018-10-23 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI