Buřty pečené na černém pivu a zelenině zpět

Ingredience:
špekáček300 gcibule1 kspaprika1 ks
rajče2 ksčerné pivo1 láhevvývar2 dcl
sůl špetkapepř špetkaworcester1 lžička
červená paprika špetkachilli špetkačesnek2 stroužky
špekáček 300 g, cibule 1 ks, paprika 1 ks, rajče 2 ks, černé pivo 1 láhev, vývar 2 dcl, sůl špetka, pepř špetka, worcester 1 lžička, červená paprika špetka, chilli špetka, česnek 2 stroužky

Příprava

Buřty a pivo....

Orestujeme cibuli a papriku, přidáme rajčata a česnek, přelijeme černým pivem a vývarem, okořeníme a provaříme.

Do pekáčku dáme na čtvrtky nakrájené buřty, přelijeme připravenou šťávou a dáme péct na 15 minut na 200°C. 

 

2013-10-17 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI