Bylinková omeleta s hlívou zpět

Ingredience:
hlíva dle potřeby a chutivejce2 ksmléko2 lžíce
strouhanka1 lžícenasekaná pažitka a medvědí česnek dle chutidrcený kmín nebo bylinkové koření špetka
pepř špetkasůl špetkaolej trochu
hlíva dle potřeby a chuti, vejce 2 ks, mléko 2 lžíce, strouhanka 1 lžíce, nasekaná pažitka a medvědí česnek dle chuti, drcený kmín nebo bylinkové koření špetka, pepř špetka, sůl špetka, olej trochu

Příprava

Rádi a vydatně snídáte? Pak tady máme tip pro Vás! Vaječná omeleta s hlívou Vás jistě zachytí a navíc báječně chutná.

Hlívu nakrájíme, pokud máme velké plodnice, jinak ponecháme malé vcelku. Osolíme, okořeníme a opečeme z obou stran na oleji. V misce vyšleháme vidličkou vejce s mlékem a strouhankou, osolíme, opepříme a vmícháme bylinky. Směs vylijeme na hlívu a necháme ztuhnout. 

2015-01-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI