Ingredience: | |||||
červená cibule | 2 - 3 ks | olej | 1 lžíce | zakysaná smetana (rozhodně kupte takovou, která nemá ve složení uveden škrob) | 150 ml |
žloutek | 1 ks | sůl | špetka | sušená majoránka | špetka |
hoté kupované křehké těsto na koláč | 1 ks |
Receptů na slané koláče najdete celou řadu, obvykle počítají s velkorysou dávkou smetany a vajec. Když tuhle náplň nepřepečete, což by vedlo ke sražení vaječných bílkovin, bude vám výsledkem jemný krémový koláč.
Ještě vlažný, doplněný sklenkou vína, představuje dost hříšnou chuťovku.
V receptu jsem použila hotové, kupované těsto. Křehké těsto si totiž zaslouží zcela samostatnou pozornost, a té se mu dostane zase někdy jindy.
Postup
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI