Ingredience: | |||||
sušené hrozinky (cca 2 hodiny odmočené ve vodě) | 50 g | sušená rajčata nakrájená na kostičky | 100 g | cous cous | 500 g |
cizrna | 200 g | čerstvý listový špenát | 1 pytel | černé olivy (nakrájené na plátky) | 200 g |
sůl | špetka | pepř | špetka | kurkuma | špetka |
sweet chilli sauce | dle chuti | olivový olej | trochu |
Dochuťte solí a pepřem dle potřeby....
Uvařte ve vodě dle návodu cous cous, do kterého přidáte půl lžičky kurkumy.
Dále uvařte cizrnu (je lepší ji mít přes noc odmočenou ve vodě.) Až budete mít cous cous a cizrnu uvařenou, propláchněte je studenou vodou a vložte do mísy.
Na pánvi si rozehřejte olivový olej a poté nechte chvilku orestovat špenátové listy, až se trošku smrsknou pokapte je sweet chilli omáčkou. Řádně promíchejte a přidejte do mísy s cous cousem. Dále přidejte nakrájené olivy, rajčata a hrozinky.
Vše řádně promíchejte, dochuťte solí a pepřem dle potřeby a můžete servírovat.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI