Cous cous salát s cizrnou zpět

Ingredience:
sušené hrozinky (cca 2 hodiny odmočené ve vodě)50 gsušená rajčata nakrájená na kostičky100 gcous cous500 g
cizrna200 gčerstvý listový špenát1 pytelčerné olivy (nakrájené na plátky)200 g
sůl špetkapepř špetkakurkuma špetka
sweet chilli sauce dle chutiolivový olej trochu
sušené hrozinky (cca 2 hodiny odmočené ve vodě) 50 g, sušená rajčata nakrájená na kostičky 100 g, cous cous 500 g, cizrna 200 g, čerstvý listový špenát 1 pytel, černé olivy (nakrájené na plátky) 200 g, sůl špetka, pepř špetka, kurkuma špetka, sweet chilli sauce dle chuti, olivový olej trochu

Příprava

Dochuťte solí a pepřem dle potřeby....

Uvařte ve vodě dle návodu cous cous, do kterého přidáte půl lžičky kurkumy.

Dále uvařte cizrnu (je lepší ji mít přes noc odmočenou ve vodě.) Až budete mít cous cous a cizrnu uvařenou, propláchněte je studenou vodou a vložte do mísy.

Na pánvi si rozehřejte olivový olej a poté nechte chvilku orestovat špenátové listy, až se trošku smrsknou pokapte je sweet chilli omáčkou. Řádně promíchejte a přidejte do mísy s cous cousem. Dále přidejte nakrájené olivy, rajčata a hrozinky.

Vše řádně promíchejte, dochuťte solí a pepřem dle potřeby a můžete servírovat.

2013-11-05 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI