Cukeťáky zpět

Ingredience:
šmakoun provensálský100 gvejce3 kscuketa nastrouhaná1/2 ks
špaldová mouka/bezlepkové vločky3 lžícestrouhaný sýr uzený dle chuti100 gsůl1 špetka
olivový olej1 lžíce
šmakoun provensálský 100 g, vejce 3 ks, cuketa nastrouhaná 1/2 ks, špaldová mouka/bezlepkové vločky 3 lžíce, strouhaný sýr uzený dle chuti 100 g, sůl 1 špetka, olivový olej 1 lžíce

Příprava

Další můj recept na přání ze Snídaně s novou. Cukeťáky. Opravdu fantastická dobrota z cukety pečená v troubě. Jednu z hlavní role hraje v tomto receptu šmakoun. Komu by se stýskalo mo mase, jsou výborné i s uzeným nebo dobrou šunkou. To už nechám na vás.

Trobu předehřejeme na cca 180 stupňů.

Všechny suroviny smícháme a tvoříme na pečicí papír bramboráky.

Pečeme do zlatova cca 30 minut( dle velikosti).

A je to! Dobrou chuť.

2017-09-04 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI