Domácí budapešťská pomazánka zpět

Ingredience:
tučný tvaroh1 balenísmetana trochumáslo kousek
sůl dle chutimletá paprika špetkadomácí nakládaná paprika1 malá sklenička
čerstvá paprika na ozdobení
tučný tvaroh 1 balení, smetana trochu, máslo kousek, sůl dle chuti, mletá paprika špetka, domácí nakládaná paprika 1 malá sklenička, čerstvá paprika na ozdobení

Příprava

Milujeme pomazánky v jakékoliv podobě a tvaru. Dnes ráno přišla na řadu jedna z mých nejoblíbenějších.

Tvaroh, smetanu a máslo utřeme společně do pěny, přidáme rozmixovanou nakládanou papriku, sůl, mletou papriku a nakonec i tu čerstvou na kousíčky nakrájenou papriku.

Tip:
Ještě je moc dobré přidat cibulku:
1) buď najemno nastrouhanou čerstvou cibuli
2) a nebo nakrájenou cibuli na kostičky, které jsou povařené v láku od paprik.

Jelikož kojím, a malinká je dost citlivá, v této verzi cibule chybí, ale na chuti to neubere.

2016-02-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI