Ingredience: | |||||
kachní játra | 100 g | droby | 50 g | kuřecí prsa | 50 g |
nové koření | špetka | hřebíček | špetka | pepř | špetka |
tymián | špetka | smetana 30% | 1/2 dcl | strouhanka | 1 lžíce |
koňak (Napoleon) | 2 lžíce | výpek z pečení | 1/2 dcl | máslo | 50 g |
brusinky | dle potřeby |
Zdobená rozvarem z divokých brusinek....
Tepelně upravené maso okořeníme paštikovým kořením, do teplé směsi přidáme máslo, koňak, strouhanku, smetanu, rozkutrovat, nalijeme do vymazané formy máslem, pečeme 40 min. na 110°C.
Brusinkový rozvar:
Svaříme na požadovanou hustotu.
Tip na ovocné zdobení – 1 plátek želatiny rozpustíme ve studené vodě a přidáme do ovocného sirupu, ve kterém pláty ovoce namočíme a zdobíme.
Vhodná příloha – domácí cibulový chléb, viz další díl.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI