Lucky’s Submarine - Grilovaná bageta zpět

Ingredience:
čerstvá francouzská bageta1 ksvinný ocet – aceto balsamico pár kapekextra panenský olivový olej3 lžíce
bazalka čerstvá nebo sušená špetkaledový salát3-4 listyrajče3 plátky
salám Chorizo5 plátkůolivy2 ksčervená cibule2 plátky
ozdobná párátka2 ksmozzarella4 plátky
čerstvá francouzská bageta 1 ks, vinný ocet – aceto balsamico pár kapek, extra panenský olivový olej 3 lžíce, bazalka čerstvá nebo sušená špetka, ledový salát 3-4 listy, rajče 3 plátky, salám Chorizo 5 plátků, olivy 2 ks, červená cibule 2 plátky, ozdobná párátka 2 ks, mozzarella 4 plátky

Příprava

Bagetu rozkrojíme příčně....

Rozpůlíme bagetu podélně na 2 poloviny. Rozmícháme si v misce olivový olej s aceto balsamico, bazalkou a potřeme obě vnitřní půlky bagety.  Rozkrojenou bagetu vložíme na kontaktní gril a dozlatova upečeme. Na spodní půlku bagety rozložíme listy salátu, na ni přidáme 5 plátků choriza, dále 4 plátky mozzarelly, rajče, cibuli, olivy a celé to přiklopíme vrchní půlkou bagety a přichytíme párátky. Bagetu rozkrojíme příčně na dvě poloviny, aby se nám ukázala krásná skladba ingrediencí.

2013-10-30 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI