Hermelínová pomazánka s naklíčenou ředkvičkou zpět

Ingredience:
velký hermelín1 kssýr Philadelphia1 balenímletá paprika1 lžička
menší cibule1 ksnaklíčená semínka ředkvičky dle chuti
velký hermelín 1 ks, sýr Philadelphia 1 balení, mletá paprika 1 lžička, menší cibule 1 ks, naklíčená semínka ředkvičky dle chuti

Příprava

Rychlá chutná pomazánka, se kterou se nemusíte stydět pohostit žádnou návštěvu. Naklíčená semínka ředkvičky dodají pomazánce ten správný říz.

Tato pomazánka patří mezi mé oblíbené.  Hermelín posekat nebo pomixovat, přidat Philadelphii, mletou papriku, cibuli, pažitku (mně došla) občas zjemním kyselou smetanou Naklíčená ředkvička má opravdu říz.

Semínka ředkvičky jsem na noc nechala namočené ve vodě, ráno jsem ji scedila a nechala v širší míse a přikryté utěrkou naklíčit. Naklíčení trvá dva až tři dny, během dne se to jednou až dvakrát propláchne vodou.

2014-11-25 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI