Jednohubky s hummusom z červenej repy zpět

Ingredience:
uvareného cíceru (konzerva)250 gčervenej repy (pečená, sterilovaná)125 gväčší strúčik cesnaku1 ks
tahini30 gcitróna1/4 kskvalitného olivového oleja20 ml
soli štipkapodľa chuti čierne korenie sezamové / ľanové alebo tekvicové semienka
1 balenie knackebrotu Nakrájaná zelenina (uhiorka, mrkva, zeler)
uvareného cíceru (konzerva) 250 g, červenej repy (pečená, sterilovaná) 125 g, väčší strúčik cesnaku 1 ks, tahini 30 g, citróna 1/4 ks, kvalitného olivového oleja 20 ml, soli štipka, podľa chuti čierne korenie , sezamové / ľanové alebo tekvicové semienka , 1 balenie knackebrotu , Nakrájaná zelenina (uhiorka, mrkva, zeler)

Příprava

Recept ze soutěže Podzim s Whirlpoolem z blogu Fresshion.

Cícer z konzervy zlejeme a necháme odkvapkať. Potom ho spolu s červenou repou dáme do mixéru, pridáme tahini, roztlačený strúčik cesnaku, citrónovú šťavu, olivový olej a rozmixujeme na hladkú hmotu. Ochutnáme, dochutíme korením, soľou, prípadne citrónom a necháme aspoň 20 minút odležať v chladničke. Hummus podávame na knackebrote pokvapkaný olivovým olejom a posypaný semienkami.

2015-02-11 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
5
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostsilvestr
Čas přípravy10 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI