Jihočeská obložená topinka zpět

Ingredience:
chleba4 krajíčkybílky2 ksvejce2 ks
česnek3 stroužkysádlo/olej dle potřebyjarní cibulka1 ks
sůl dle chutipepř dle chutibílé žampiony4 ks
balkánský sýr na posypáníslanina4 plátkysterilovaná červená paprika dle chuti
rajčátka2 kspetrželka na ozdobu
chleba 4 krajíčky, bílky 2 ks, vejce 2 ks, česnek 3 stroužky, sádlo/olej dle potřeby, jarní cibulka 1 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, bílé žampiony 4 ks, balkánský sýr na posypání, slanina 4 plátky, sterilovaná červená paprika dle chuti, rajčátka 2 ks, petrželka na ozdobu

Příprava

Někdy je potřeba udělat něco narychlo, a tak vznikne chutná svačina nebo večeře.

Žampiony očistíme a pokrájíme na plátky. Podusíme na jarní cibulce na oleji. Přidáme rozmíchaná vejce s bílky, necháme srazit a po kouscích přidáme nasekanou sterilovanou červenou papriku. Ochutíme solí a pepřem. Tuto směs namažeme na připravené topinky potřené česnekem a posypeme nastrouhaným balkánským sýrem. Zdobíme slaninovými plátky, pokrájenými rajčátky a petrželkou. 

2016-07-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI