Klášterní pochoutka zpět

Ingredience:
Klášterní sýr od Madety1 kspomazánkové máslo bez příchutě1 lžícenasekaná jarní cibulka1 lžíce
sekaná petrželová nať1 lžícečerstvá pažitka1 lžícečerstvý pepř špetka
olivový olej1 lžíce
Klášterní sýr od Madety 1 ks, pomazánkové máslo bez příchutě 1 lžíce, nasekaná jarní cibulka 1 lžíce, sekaná petrželová nať 1 lžíce, čerstvá pažitka 1 lžíce, čerstvý pepř špetka, olivový olej 1 lžíce

Příprava

Recept ze soutěže Podzim s Whirlpoolem od Otty Pláška.

Klášterní sýr nakrájíme na menší kousky, v misce ještě rozmačkáme vidličkou na jemnější a tzv. nastavíme sýr trochou pomazánkového másla bez příchuti. 
K lehkému zředění použijeme lžičku olivového oleje. Mlýnkem s pepřem čerstvě opepříme a přidáme nasekané tři druhy zelených bylinek. 
Vše společně promícháme a dáme odležet do chladu.
Servírujeme na dezertní talířky ve tvaru noku za pomoci dvou navlhčených polévkových lžic. 
Zdobíme pro oko cibulí a sekanou pažitkou.

Jako příloha je vynikající čerstvé pečivo. Přeji doboru chuť!

2015-02-11 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy15 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI