Lososový tataráček s kapary zpět

Ingredience:
lososcca 500 gšalotka2 kskopr5 sníte
kapary2 lžičkysůl dle chutipepř dle chuti
citronová šťáva dle chutibalzamikový ocet pár kapekbílá bageta nebo toast dle potřeby
losos cca 500 g, šalotka 2 ks, kopr 5 sníte, kapary 2 lžičky, sůl dle chuti, pepř dle chuti, citronová šťáva dle chuti, balzamikový ocet pár kapek, bílá bageta nebo toast dle potřeby

Příprava

Poslední den v roce si má člověk užít a u nás oslava už začala. Na rozjezd jsme si zvolili něco lehčího, a to lososový tataráček. Přiznám se, že ho mám moc ráda a s chutí si jej udělám i mimo jakoukoliv slavící příležitost. Kdo má rád rybu, je to určitě dobrá volba. Tento byl v režii mého manžela a musím konstatovat, že se mu opravdu povedl.

Lososa si očistíme, zbavíme kůře na buď nadrobno nakrájíme, nebo naškrábeme vidličkou. Připraveného lososa dáme do mísy a přidáme najemno nasekanou šalotku, nakrájené kapary a osolíme, opepříme, zakápneme citrónovou šťávou a balzamikovým octem. Promícháme a před podávání dáme do lednice. Podáváme na opečené bagetce nebo toastu. Nakonec ozdobíme kaparkou, koprem a případně šalotkou.

2017-01-04 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostoslava
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI