Minipizzy zpět

Ingredience na těsto:
hladká mouka0,5 kgvoda250 mlsušené droždí1 sáček
sůl špetka
Omáčka na potření:
rajčatový protlak / kečup1 velká lžíceolivového oleje1 velká lžícecukr špetka
oregáno špetka
Na pizzy:
tuňák dle chutipaprika dle chuticibule dle chuti
žampiony dle chutiolivy dle chutistrouhaný sýr dle chuti
hladká mouka 0,5 kg, voda 250 ml, sušené droždí 1 sáček, sůl špetka, rajčatový protlak / kečup 1 velká lžíce, olivového oleje 1 velká lžíce, cukr špetka, oregáno špetka, tuňák dle chuti, paprika dle chuti, cibule dle chuti, žampiony dle chuti, olivy dle chuti, strouhaný sýr dle chuti

Příprava

Recept ze soutěže Podzim s Whirlpoolem od paní Komárkové z Vaření a pečení s radostí.

Umícháme těsto a necháme asi 15 minut nakynout. Tvoříme kuličky, chviličku je necháme znovu odpočinout, poté tvoříme placky s vyšším okrajem dokola. 
Potřeme omáčkou: z kečupu (rajčatový protlak), trochu oleje, špetku oregána a cukru. 
Nazdobíme: slaninou, šunkou, sýrem, cibulí, klobásou, paprikou, tuňákem, žampióny, olivami...co kdo má rád. Pokud jsou doma čerstvé bylinky, jedině bonus navíc! 
Přendáme na plech s papírem a upečeme do zlatova. No a než se nadějete, je všechno snědeno. Troubu si předehřejte zhruba na 180°C a pečeme zhruba 15-20 min. 

Doboru chuť!

2015-02-11 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
12
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI