Pestrá pomazánka z brynzy, ricotty, mrkve a ředkviček zpět

Ingredience:
ricotta120 gbrynza80 gnastrouhaná mrkev2 ks
nastrouhaná ředkvička4 kssůl dle chutičerstvě mletý pepř dle chuti
nať z jarní cibulky dle chutičesnek1 - 2 stroužkyvinný ocet pár kapek
pažitka dle chutipetrželka (libeček) dle chuti
ricotta 120 g, brynza 80 g, nastrouhaná mrkev 2 ks, nastrouhaná ředkvička 4 ks, sůl dle chuti, čerstvě mletý pepř dle chuti, nať z jarní cibulky dle chuti, česnek 1 - 2 stroužky, vinný ocet pár kapek, pažitka dle chuti, petrželka (libeček) dle chuti

Příprava

Ať už k snídani, svačině či večeři, pomazánky vždy přijdou vhod. Dnes jsem připravila velice chutnou, zdravou a barevnou, tak pojďme na to.

V misce smícháme ricottu s brynzou. Přidáme nastrouhanou mrkev a ředkvičky. Ředkvičky prosolíme, necháme hodinu odstát a vymačkáme přebytečnou vodu. Smícháme s brynzou a ricottou. Přidáme podle chuti rozdrcený česnek, mletý pepř, najemno pokrájené bylinky a vinný ocet. Podle potřeby osolíme. Podáváme s čerstvým pečivem.

2018-05-17 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI