Pomazánka z tresčích jater zpět

Ingredience:
tresčí játra2 baleníLučina200 gmalá cibule1 ks
sardelová past1 lžičkapažitka dle chuti
tresčí játra 2 balení, Lučina 200 g, malá cibule 1 ks, sardelová past 1 lžička, pažitka dle chuti

Příprava

Jsme hodně pomazánkoví, tak zkouším připravovat nejrůznější druhy pomazánek. A jak jste na tom vy?

Z tresčích jater slijeme olej, dáme  je do hlubší nádobky, přidáme Lučinu, sardelovou pastu, nakrájenou cibuli a vše rozmixujeme ponorným mixérem. Dáme alespoň na 1/2 hodiny vychladit.

Namazané na čerstvém pečivu posypeme nakrájenou pažitkou.

2017-06-29 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI