Ředkvičková pomazánka

zpět
Ředkvičková pomazánka
Ingredience:
tučný tvaroh250 gočištěné ředkvičky100 gjarní cibulka1 ks
dijonská hořčice1 lžičkakvalitní šunka100 gsůl dle chuti
pepř dle chutičerstvé pečivo dle potřeby
tučný tvaroh 250 g, očištěné ředkvičky 100 g, jarní cibulka 1 ks, dijonská hořčice 1 lžička, kvalitní šunka 100 g, sůl dle chuti, pepř dle chuti, čerstvé pečivo dle potřeby

Příprava

Jaro je tu. Co víc si přát, než svěží pomazánku, která vám zabere pár minut. Ředkvičky jsou krásně křupavé a navíc je tato pomazánka velmi zdravá. Já miluju rychlé, levné a zdravé svačinky.

Postup je opravdu velmi rychlý a jednoduchý. Tvaroh si vyšleháme společně s dijonskou hořčicí. Přidáme pokrájené ředkvičky, cibulku a šunku. Ochutíme solí a pepřem. Podáváme s čerstvým pečivem.

2018-03-26 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI