Roláda Pepka námořníka zpět

Ingredience:
rozmražené špenátové listy350 gvejce3 kspražená slunečnicová semínka100 g
niva50 gnastrouhaný Šmakooun/100g nastrouhané krabí tyčinky100 golej1 lžíce
lněná semínka50 gkokos50 gutřený česnek dle chuti
jogurt1 lžícesůl dle chutipepř dle chuti
tvaroh bez laktózy250 gkřen2 lžícedijonská hořčice1 lžička
rozmražené špenátové listy 350 g, vejce 3 ks, pražená slunečnicová semínka 100 g, niva 50 g, nastrouhaný Šmakooun/100g nastrouhané krabí tyčinky 100 g, olej 1 lžíce, lněná semínka 50 g, kokos 50 g, utřený česnek dle chuti, jogurt 1 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, tvaroh bez laktózy 250 g, křen 2 lžíce, dijonská hořčice 1 lžička

Příprava

Dnes pro vás mám tip na jarní roládu plnou špenátu, která je navíc bez mouky.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Špenát vyždímeme a přidáme semínka, jogurt, olej, vejce, česnek, nastrouhané krabí tyčinky či Šmakona a nivu. Vzniklou směs rozetřeme na pečící papír a pečeme v troubě cca 20 minut. Ještě teplé srolujeme i s papírem do utěrky. 

Vyšleháme si tvaroh, křen a hořčici a vlahý plát potřeme a srolujeme do rolády.

Oříšky, sušené ovoce, semínka a další zdravé potraviny doporučujeme nakoupit na eshopu SVĚT PLODŮ


2017-03-07 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI