Rybičková pomazánka plná bílkovin

zpět
Rybičková pomazánka plná bílkovin
Ingredience:
sardinky v oleji (kvalitní pěkné filety)1 balenítuňák v olivovém oleji či vlastní šťávě1 balenívařená vejce2 ks
červená cibule1 kszakysaná smetana4 lžícekyselá okurka3 ks
uzený Šmakoun200 gpepř dle chutičerná sůl dle chuti
K podávání:
polníček dle chuticibule dle chuticitron dle chuti
pečivo dle potřeby
sardinky v oleji (kvalitní pěkné filety) 1 balení, tuňák v olivovém oleji či vlastní šťávě 1 balení, vařená vejce 2 ks, červená cibule 1 ks, zakysaná smetana 4 lžíce, kyselá okurka 3 ks, uzený Šmakoun 200 g, pepř dle chuti, černá sůl dle chuti, polníček dle chuti, cibule dle chuti, citron dle chuti, pečivo dle potřeby

Příprava

Rybičkovou pomazánku jsem připravovala na přání ve Snídani s Novou. Připomněla nám školku a navíc v těhotenství, ale i teď se jí stále nemůžu nabažit. Je plná bílkovin a zdravých tuků.

Na struhadle nastrouháme uvařená vejce, okurky a Šmakouna. Přidáme pokrájenou cibuli a zbývající ingredience. Pomazánku ochutíme pepřem a černou solí, která je moje nejoblíbenější, navíc chutná a "voní" jako vejce. 

Hotovu pomazánku namažeme na oblíbené pečivo a dozdobíme. Na závěr můžeme zakápnout kapičkou citronu.

2018-04-18 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI