Rybičková pomazánka ze sardelové pasty a makrely v oleji zpět

Ingredience:
Bystřická pomazánka bez příchuti (pomazánkové máslo)200 gmakrela v oleji125 gsardelová pasta1/4 tuby
menší cibule1 ks
Bystřická pomazánka bez příchuti (pomazánkové máslo) 200 g, makrela v oleji 125 g, sardelová pasta 1/4 tuby, menší cibule 1 ks

Příprava

Mám moc ráda jakoukoliv rybičkovou pomazánku, a když mě honí mlsná, není co řešit.

Z konzervy makrel slijeme olej. 

Makrely přidáme k pomazánkovému máslu, přidáme sardelovou pastu a vše důkladně rozmixujeme.

Poté vmícháme drobně nakrájenou cibuli a mažeme na čerstvé pečivo.

2017-06-01 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI