Rychlá sardinková pomazánka zpět

Ingredience:
Žervé Lučina (180g)1 velký kelímekdětská plnotučná hořčice1 lžičkasardinky1 malá konzerva
velká nakládaná okurka1 ks
Žervé Lučina (180g) 1 velký kelímek, dětská plnotučná hořčice 1 lžička, sardinky 1 malá konzerva, velká nakládaná okurka 1 ks

Příprava

Emi se pomalu blíží doba, kdy bude nastupovat do školky, tak ji začínám zvykat na pomazánky. Na dnešní večeři jsem vyzkoušela rychlou sardinkovou pomazánku. Emi (27m) moc chutnala a my jsme si samozřejmě taky pošmákli.

Všechny suroviny jsem dala do "hrk hrk" mixéru a cca 30 senkud promixovala - hotovo. Lze samozřejmě v misce a projet klasickým mixérem nebo tyčákem.

Variabilně se dá přidat ještě jemně krájená cibulka (může být i spařená), pak je pomazánka pikantnější - třeba pro dospělé na jednohubky.

2016-02-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI