Salát z hlávkového zelí, žampionů, jablek a rybího filé zpět

Ingredience:
zelí1 menší hlávkakyselejší jablko2 ksrybí filé150 g
naložené žampiony100 gjádra vlašských ořechů hrstsůl špetka
mletý pepř špetkaolej2 lžícecitronová šťáva1 lžička
zelí 1 menší hlávka, kyselejší jablko 2 ks, rybí filé 150 g, naložené žampiony 100 g, jádra vlašských ořechů hrst, sůl špetka, mletý pepř špetka, olej 2 lžíce, citronová šťáva 1 lžička

Příprava

Lehký salát, který se hodí i jako hlavní chod v parných dnech....

Zelí očistíme, omyjeme a vyřízneme tuhý košťál. Potom nakrájíme, nebo nahrubo nastrouháme a dáme do hlubší mísy. Osolíme, promícháme a necháme nejméně 20 minut odležet. Z jablek odstraníme jaderníky, nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědla. Rybí filé také pokrájíme na kostky, osolíme a dozlatova osmažíme na oleji. Zelí v ruce vymačkáme, přeložíme do jiné nádoby, přidáme připravená jablka, filé, nakrájené žampiony, jemně osolíme, opepříme a promícháme. Ochutíme octem, cukrem, znovu promícháme a zase necháme chvíli odstát.
Před podáváním salát posypeme posekanými vlašskými ořechy.

2014-06-17 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI