Tataráček z choriza s opečenou bagetkou zpět

Ingredience:
chorizo klobáska180 gzauzená paprika špetkachilli paprička dle chuti
dijonská hořčice dle chutiostrý domácí kečup dle chutiworcester dle chuti
česnek2 stroužkybageta1 ks
chorizo klobáska 180 g, zauzená paprika špetka, chilli paprička dle chuti, dijonská hořčice dle chuti, ostrý domácí kečup dle chuti, worcester dle chuti, česnek 2 stroužky, bageta 1 ks

Příprava

Nemusíme na tatarák vždy použít jen hovězí maso. Stačí si udělat dobrou večeři nebo svačinu třeba z klobásky.

Chorizo umeleme, vidličkou rozmělníme a přidáme další ingredience podle své chutě. Podáváme s opečenou bagetkou potřenou česnekem. Je to taková odpolední nebo večerní rychlovka.

2016-03-11 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy20 min
Nápojvíno červené
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI