Tuňákový salát s dýňovými semínky zpět

Ingredience:
ledový salát70 gbílá paprika40 gsalátová okurka70 g
červená cibule15 gjarní cibulka10 gnaklíčené fazolky Mungo pár
tuňák Isabel ve vlastní šťávě70 g (plechovka)dýňová semínka7 g
Zálivka:
lněný olej za studena lisovaný pár kapekBianco ocet Balsamico pár kapekpepř špetka
provensálské koření špetka
ledový salát 70 g, bílá paprika 40 g, salátová okurka 70 g, červená cibule 15 g, jarní cibulka 10 g, naklíčené fazolky Mungo pár, tuňák Isabel ve vlastní šťávě 70 g (plechovka), dýňová semínka 7 g, lněný olej za studena lisovaný pár kapek, Bianco ocet Balsamico pár kapek, pepř špetka, provensálské koření špetka

Příprava

Tuňák, zelenina, dýňová semínka - úžasná kombinace!

Zeleninu si omyjeme a nakrájíme na tak velké kousky, jaké je chceme mít. Dále nakrájenou zeleninu promícháme, dáme do talíře a poklademe kousky tuňáka.

Zakápneme lněným olejem a octem Balsamico, mírně opepříme a přidáme v dlani rozemnuté provensálské koření. Nakonec poházíme dýňovými semínky a naklíčenými fazolkami Mungo. Pak už jen ozdobíme plátkem citronu a můžeme podávat.

2013-12-05 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI