Ingredience: | |||||
zavináč bez kůže (sleď nebo jiná ryba, co se prodává jako zavináč) | 70 g | tvaroh (125 g) | 1/2 vaničky | červená cibule | 1/3 ks |
jarní cibulka | 1 natička | hořčice | 1 lžička | citronová šťáva | pár kapek |
sůl | špetka | pepř | špetka |
I ze zavináče může být výborná pomazánka....
To snad není ani potřeba sáhodlouze vysvětlovat - zavináče zbavíme kůže, rozmačkáme vidličkou a přidáme tvaroh.
Dále přidáme najemno nasekanou červenou cibulí, citronovou šťávu a dochutíme lehce solí a pepřem.
Ozdobíme nasekanou jarní cibulkou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI