Tvarohová rybí pomazánka zpět

Ingredience:
zavináč bez kůže (sleď nebo jiná ryba, co se prodává jako zavináč)70 gtvaroh (125 g)1/2 vaničkyčervená cibule1/3 ks
jarní cibulka1 natičkahořčice1 lžičkacitronová šťáva pár kapek
sůl špetkapepř špetka
zavináč bez kůže (sleď nebo jiná ryba, co se prodává jako zavináč) 70 g, tvaroh (125 g) 1/2 vaničky, červená cibule 1/3 ks, jarní cibulka 1 natička, hořčice 1 lžička, citronová šťáva pár kapek, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

I ze zavináče může být výborná pomazánka....

To snad není ani potřeba sáhodlouze vysvětlovat - zavináče zbavíme kůže, rozmačkáme vidličkou a přidáme tvaroh.

Dále přidáme najemno nasekanou červenou cibulí, citronovou šťávu a dochutíme lehce solí a pepřem.

Ozdobíme nasekanou jarní cibulkou.

2013-12-30 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostsilvestr
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI