Vaječná pomazánka se smetanovým sýrem, lučinou a klobáskou zpět

Ingredience:
vejce4 kssmetanový sýr2 kslučina nebo měkký tvaroh4 lžíce
sůsl dle chutiředkvičky4 ksostrá klobása1/2 nožičky
dijonská hořčice dle chuti
vejce 4 ks, smetanový sýr 2 ks, lučina nebo měkký tvaroh 4 lžíce, sůsl dle chuti, ředkvičky 4 ks, ostrá klobása 1/2 nožičky, dijonská hořčice dle chuti

Příprava

Je víkend a co jiného na zobání, než nějakou dobrou pomazánku. Tak jsem pohledala doma nějaké suroviny a vznikla tato pomazánka.

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nahrubo nastrouháme společně s ředkvičkou. Klobásku nasekáme nadrobno. Přidáme smetanové, tavené sýry a vše vyšleháme do husté konzistence. Podle chuti přidáme dijonskou hořčici a sůl. Pomazánka je lehce pikantní. Podáváme s oblíbeným pečivem.

2016-06-20 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI