Vajíčková velikonoční pomazánka zpět

Ingredience:
uvařená vejce4 kstvaroh250 gjarní cibulka2 ks
Šmakoun přírodní400 gdijonská hořčice1 lžičkamáslo2 lžíce
sůl dle chutipepř dle chutibagetka dle chuti
pažitka dle chuti
uvařená vejce 4 ks, tvaroh 250 g, jarní cibulka 2 ks, Šmakoun přírodní 400 g, dijonská hořčice 1 lžička, máslo 2 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, bagetka dle chuti, pažitka dle chuti

Příprava

Co s vajíčky po Velikonocích? Mám pro vás recept na jednu lehkou a svěží pomazánku, která je výborná na čerstvém pečivu.

Uvařená vejce a Šmakouna nastrouháme na jemno.

Vše dáme do mísy a ručním šlehačem vyšleháme do pěny.

Podáváme na opečené bagetce s pažitkou.

2017-04-05 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostvelikonoce
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI