Žampiony plněné sýrem ve slaninovém kabátku zpět

Ingredience:
žampiony500 gniva150 gkvalitní anglická slanina300 g
žampiony 500 g, niva 150 g, kvalitní anglická slanina 300 g

Příprava

Předem dnešního receptu varuji, že fotky dnes tedy nic moc! Focena narychlo, večer. Protože byla chuť na něco geniálně dobrého. 

Potřebujete kontaktní gril a půl je hotovo. Já mám doma už pár let TEFAL Optigrill a jsem velice spokojená.

Nám se tyhle žampiony osvědčily jako výborná večeře, se sklenkou vína. Ale je na vás, jestli je vyzkoušíte třeba i na oběd. Naplnili jsme je nivou. Výborné budou však i s jiným sýrem. 

Vybírejte raději drobnější žampiony. Vypadají lépe a jsou to takové "jednohubky".

Žampionům oloupejte hlavičky a odlomte nožičky. Ty si můžete schovat na nějaké další jídlo. Třeba na skvělou polévku. 

Každou hlavičku naplňte kouskem nivy. Omotejte slaninou. Pěkně pořádně!

Žampiony zabalené ve slanině naskládejte na kontaktní gril. Přiklopte a nechejte grilovat. Bude to trvat asi sedm minut. Záleží na velikosti hlaviček.

Hotovo, sklenku vína a krásný večer může začít.

Dobrou chuť přeje Elly.

2018-03-01 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravygrilování
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI