Zeleninový "tatarák" zpět

Ingredience:
nastrouhaný celer2 lžícenastrouhaná mrkev2 lžícemleté vlašské ořechy4 lžíce
strouhaný sýr4 lžícečesnek4 stroužkymenší cibule1/2 ks
sojová omáčka1 lžíceworcesterská omáčka1 lžícehořčice1 lžíce
olej1 lžícetabasco (ostrý kečup) dle chutimletý černý pepř špetka
sůl špetka
nastrouhaný celer 2 lžíce, nastrouhaná mrkev 2 lžíce, mleté vlašské ořechy 4 lžíce, strouhaný sýr 4 lžíce, česnek 4 stroužky, menší cibule 1/2 ks, sojová omáčka 1 lžíce, worcesterská omáčka 1 lžíce, hořčice 1 lžíce, olej 1 lžíce, tabasco (ostrý kečup) dle chuti, mletý černý pepř špetka, sůl špetka

Příprava

Tatarák jinak - z mrkve, celeru a vlašských ořechů....

Nastrouhanou zeleninu, sýr a ořechy smícháme. Přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Přimícháme sojovou a worcesterskou omáčku, hořčici, olej a směs dochutíme tasascem či ostrým kečupem, solí a pepřem.
Zeleninový tatarák natíráme na opečené chleby anebo sendviče.
Podáváme s čerstvou zeleninou.

Doplnila jsem oproti receptu nakonec i žloutkem, přišlo mi to ještě jemnější, ale není podmínkou.

2014-05-14 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI