Ingredience: | |||||
nízkotučný tvaroh | 500 g | bílý jogurt | 4 lžíce | javorový sirup | 4 lžíce |
vanilkový bezlepkový puding | 1 ks | vejce | 3 ks | kakao | 2 lžíce |
vanilková pasta či burbon vanilky | 1 lžička |
Tahle pruhovaná dobrota nás prostě baví. Že ji ještě neznáte? Nejvyšší čas ji vyzkoušet!
Tvaroh vyšleháme spolu s jogurtem, sirupem, vejci a vanilkovým pudingem.
Směs rozdělíme na polovinu, do jedné přimícháme kakao do druhé vanilku.
Dortovou formu o průměru 17 cm vysteleme pečícím papírem.
Do středu formy pak vrstvíme vždy dvě lžíce těsta, přičemž střídáme barvy, dokud nám zbývá hmota.
Pečeme při 170 stupních 15 minut, poté teplotu snížíme na 150 stupňů a ještě zhruba 25 minut dopékáme.
Dortík necháme před krájením zcela vychladnout (ideálně v lednici a alespoň 4 hodinky).
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI