Kuskus s ředkvičkami, cuketou a treskou zpět

Ingredience:
treska400 gvývar400 mlmenší cuketa1 ks
ředkvičky svazeknasekaný pórek hrstkoriandr hrst
kuskus200 grůžová sůl dle chutikoření na ryby dle chuti
Ghí1 lžíce
treska 400 g, vývar 400 ml, menší cuketa 1 ks, ředkvičky svazek, nasekaný pórek hrst, koriandr hrst, kuskus 200 g, růžová sůl dle chuti, koření na ryby dle chuti, Ghí 1 lžíce

Příprava

Jídla z jednoho hrnce, v tomto případě pánve, jsou super, protože Vám ušetří následnou práci s nádobím. Tento pokrm navíc připravíte vcukuletu, takže poobědové siestě s šálkem kávy nic nebrání.

Nejprve si uvaříme kuskus. Uvedené množství nasypeme do mísy a zalijeme ho 250ml horkého vývaru. Přikryjeme a necháme stát.
Na másle v hluboké pánvi restujeme pórek s pokrájenými ředkvičkami asi 3min, přidáme kousky cukety a tresky, opět chvíli opékáme. Okořeníme a podlijeme zbylým vývarem. Dusíme cca 10-15min než se tekutina vypaří a zelenina je na skus.
Do směsí vmícháme hotový kuskus a koriandr a máme hotovo.

2016-03-21 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ryby
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI