Losos se smetanovo-pomerančovou omáčkou s koprem zpět

Ingredience:
smetana ke šlehání250 mlpomeranč - šťáva z něj1/2 ksmáslo3 lžíce
sůl dle chutikopr hrstfilet z lososa3 porce
smetana ke šlehání 250 ml, pomeranč - šťáva z něj 1/2 ks, máslo 3 lžíce, sůl dle chuti, kopr hrst, filet z lososa 3 porce

Příprava

Rybu s citronem všichni známe, co ji vyzkoušet s pomerančem a zjemnit smetanou?

Do 2 lžic rozpuštěného másla vhodíme kopr, orestujeme, zalijeme pomerančovou šťávou, zamícháme, podlijeme smetanou a vaříme do zhoustnutí. Dle chuti dosolíme.

Lososa pečeme v troubě na pečícím papíru s máslem při 200 stupních asi 20 minut. Podáváme s vařenými bramborami.

2017-08-11 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI