Amarantová kaše s banánem a jablkem zpět

Ingredience:
amarantové vločky40 grozmačkaný banán1/2 kspostrouhané jablko1 ks
perníkové koření1/2 lžičkysušené a mleté goji1/2 lžičkynaklíčená pohanka1 lžička
pufovaný amarant1 lžičkamandlové mléko150 ml
Na dozdobení:
jablko dle chutiposekané pekanové oříšky dle chutiskořice dle chuti
amarantové vločky 40 g, rozmačkaný banán 1/2 ks, postrouhané jablko 1 ks, perníkové koření 1/2 lžičky, sušené a mleté goji 1/2 lžičky, naklíčená pohanka 1 lžička, pufovaný amarant 1 lžička, mandlové mléko 150 ml, jablko dle chuti, posekané pekanové oříšky dle chuti, skořice dle chuti

Příprava

Krásné ráno! Frčím za vámi se svou snídaňovou miskou. Už máte odcvičeno? Už máte v sobě alespoň 0,3 litru vody pro hydrataci těla? Už jste se na sebe usmáli do zrcadla? Jestli né, tak šup na splnění všeho - šup!

Pro rychlejší přípravu kaše si dejte již večer do misky amarantové vločky a zalijte mandlovým mlékem. Vše se krásně spojí v kaši a ráno již přidáte vše ostatní a dáte ohřát na 2 minuty na plotnu nebo na půl minutky do mikrovlnné trouby. Pak už je nazdobíte tím, co máte rádi, nebo máte zrovna k dispozici. Já si kaši dnes ozdobila jablíčkem, posekanými pekanovými oříšky a skořicí.

2017-05-02 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI