Bezlepkový čokoládový fit dortík

zpět
Bezlepkový čokoládový fit dortík
Korpus:
mleté ořechy100 gmandlové mléko100 mlkakao2 lžíce
protein (čokoláda)50 gkokos150 gpohanková mouka50 g
rozpuštěná hořká čokoláda (bez laktózy)100 gvejce2 ksčekankový sirup dle chuti
tvaroh (bez laktózy)250 gsůl špetka
Krém:
Šmakoun krém kokosový2 kstvaroh (bez laktózy)250 gkokosový olej rozpuštěný2 lžíce
Krém švestkový:
Šmakoun švestka200 gtvaroh (bez laktózy)250 gkokosový olej rozpuštěný2 lžíce
Ozdoba:
kakaová hmota dle potřebymaliny dle chutivlašské ořechy dle chuti
mleté ořechy 100 g, mandlové mléko 100 ml, kakao 2 lžíce, protein (čokoláda) 50 g, kokos 150 g, pohanková mouka 50 g, rozpuštěná hořká čokoláda (bez laktózy) 100 g, vejce 2 ks, čekankový sirup dle chuti, tvaroh (bez laktózy) 250 g, sůl špetka, Šmakoun krém kokosový 2 ks, tvaroh (bez laktózy) 250 g, kokosový olej rozpuštěný 2 lžíce, Šmakoun švestka 200 g, tvaroh (bez laktózy) 250 g, kokosový olej rozpuštěný 2 lžíce, kakaová hmota dle potřeby, maliny dle chuti, vlašské ořechy dle chuti

Příprava

Mým milovaným klientům (těm, co se na ně dostalo) chutnalo. Tak sem s ním. Je to tip na korpus bez laktózy, krémy si pak každý může udělat dle chuti.

Předehřejeme si troubu na 180°C. Suroviny na korpus dáme do mísy a rozemeleme tyčovým mixérem. Dáme do formy a pečeme cca 45 minut.

Vyšleháme si oba krémy. Šmakouna v celku dám do sekáčku i s tvarohem a tukem.

Vychladlý korpus opatrně rozřízneme a potřeme krémem, ozdobíme hmotou a malinami.

2017-04-20 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI