Bombardino pohár zpět

Ingredience:
mascarpone250 gBombardino + na ozdobení4 lžícečerstvé jahody dle potřeby
vanilkový cukr1 balíčekcitronová šťáva dle chuticitronová kůra dle chuti
piškoty dle potřebysilná káva na namáčení piškotůvyšlehaná smetana dle potřeby
mascarpone 250 g, Bombardino + na ozdobení 4 lžíce, čerstvé jahody dle potřeby, vanilkový cukr 1 balíček, citronová šťáva dle chuti, citronová kůra dle chuti, piškoty dle potřeby, silná káva na namáčení piškotů, vyšlehaná smetana dle potřeby

Příprava

Dobře víte, že jsem " Masorád " a na sladké moc nejsem. Ale jednou za čas si taky ráda smlsnu, to zas jo. Lovila jsem v lednici, co bych si tak dala a našla jsem jahody, mascarpone a z Itálie přivezené Bomradino. A vymyslet jednoduchou kombinaci už nebyl takový problém.

Mascarpone smícháme s Bombardinem, vanilínovým cukrem, citronovou šťávou a kůrou (podle chuti můžete přisladit). Jahody nakrájíme na plátky.
Piškoty namočíme ve vychladlé kávě a vyskládáme jimi dno pohárů. Strany obložíme jahodovými plátky (můžete je vrstvit třeba i do krému) a vymíchaným krémem naplníme poháry. Navrch přijde šlehačka  a polijeme ještě zlehka Bombardinem. 

2016-03-23 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostoslava
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI