Bublanina s kanadskými borůvkami a meruňkami zpět

Ingredience:
polohrubá mouka2,5 hrnkuprášek do pečiva3/4 sáčkucukr nebo lžíce stévie1/2 - 3/4 hrnku
mléko (kefír)1 hrnekolej1/2 - 3/4 hrnkulibovolné ovoce (kanadské borůvky, meruňky) dle chuti
polohrubá mouka 2,5 hrnku, prášek do pečiva 3/4 sáčku, cukr nebo lžíce stévie 1/2 - 3/4 hrnku, mléko (kefír) 1 hrnek, olej 1/2 - 3/4 hrnku, libovolné ovoce (kanadské borůvky, meruňky) dle chuti

Příprava

Velmi rychlá a moc dobrá bublanina, která je krásně nadýchaná a vlhká. Ideální k odpolední kávičce.

Všechny suroviny kromě mouky vyšleháme. Poté postupně přimícháme mouku s práškem do pečiva a ještě pomalu promícháme. Nalijeme na plech s pečícím papírem. Posypeme ovocem, které vmáčkneme do těsta druhým koncem vařečky a pečeme v rozehřáté troubě na 170°C cca 40 minut. Zkoušíme špejlí.

2017-06-01 Dezerty

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI