Čokoládové růžičky zpět

Ingredience:
čokoláda na vaření100 gmáslo50 gsmetana ke šlehání50 ml
mandlová mouka (jemně namleté mandle)2 lžícemandlové aroma1/2 lžičky
čokoláda na vaření 100 g, máslo 50 g, smetana ke šlehání 50 ml, mandlová mouka (jemně namleté mandle) 2 lžíce, mandlové aroma 1/2 lžičky

Příprava

Víte, co jsem slyšela? ,,Devět z deseti lidí miluje čokoládu...a ten desátý lže." Naprosto souhlasím. Znáte vůbec někoho, kdo čokoládu rád nemá?

Silikonová forma na pralinky je úžasná věc, protože si během chvilky vyrobíte vlastní čokoládové dobroty podle vlastní chuti, které rozhodně nikde dlouho ležet nebudou. Můžu vám slíbit, že vám budou chutnat a ještě budete litovat, že jich máte jen 12. Anebo je můžete věnovat někomu podobně čokoládově naladěnému jako takový milý a jedlý dárek. 

Rozpusťte čokoládu s máslem, vmíchejte smetanu, aroma a mandle, naplňte formičku a dejte alespoň na 12 hodin ztuhnout do lednice.

Jen si teď s povzdechem říkám, že jsem takový skvělý vynález neobjevila dřív!

2013-12-10 Dezerty

Autor:

Počet porcí
12
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI