Jáhlovo-quinoová kaše s ovocem zpět

Ingredience:
uvařené jáhly40 gquinoové vločky20 gstrouhaný kokos1 lžička
drcené mandle1 lžičkamleté kakaové boby1 lžícemléko100 ml
rozmačkaný banán1/3 ksmango dle chutijahody dle chuti
borůvky dle chuti
uvařené jáhly 40 g, quinoové vločky 20 g, strouhaný kokos 1 lžička, drcené mandle 1 lžička, mleté kakaové boby 1 lžíce, mléko 100 ml, rozmačkaný banán 1/3 ks, mango dle chuti, jahody dle chuti, borůvky dle chuti

Příprava

Dnes vám přináším tip na skvělou snídani do krásného sluníčkového rána. Cvičo za mnou a jsem krásně protažená. 1/2 litru vlažné vody s 1/2 citronem též ve mně.

Jáhly, vločky, kokos, mandle, kakaové boby a mléko dáme do kastrůlku a ten zahřejeme a vytvoříme si chutnou kaši. Ke konci přidáme rozmačkaný banán, který nám kaši osladí.

Kaši přendáme do misky a dozdobíme ovocem. Já jsem si ji ozdobila mangem, jahodami a borůvkami.

Uděláme si pressíčko a můžeme snídat.

2017-02-16 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI