Jáhlový dezert s hruškou, skořicí a mandarinkovou šťávou, dozdobeno sekanými mandlemi a malinami zpět

Ingredience:
jáhly30 ghruška1 ksklementinky - šťáva z nich6 ks
skořice Grešík špetkasekané mandle dle potřebymaliny na ozdobení
jáhly 30 g, hruška 1 ks, klementinky - šťáva z nich 6 ks, skořice Grešík špetka, sekané mandle dle potřeby, maliny na ozdobení

Příprava

Tatínek se nám utrhl a nakoupil hodně velké množství mandarinek. Od babičky jsme dostali hrušky a maliny. Takže můj úkol byl jasný. Zúžit zásoby. Tak vznikl tento dezert. 

Jáhly propláchneme, několikrát spaříme, dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody. Přidáme skořici a vaříme cca 15 min. Ke konci přidáme nastrouhanou hrušku, stáhneme a rozmixujeme společně se šťávou z mandarinek. Ozdobíme nasekanými mandlemi a malinami.

2016-01-13 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI